Cijena komfora

Jebem li vam Ukrajinu i sve monokside i diokside. Jebem li vam vaše osjetljivo mentalno zdravlje. Jebem li vam svih 50 džendera. Jebem li vam gluten!

Cijena našeg komfora je plaćena krvlju djece u Palestini.

Bilo je i bit će ratova. Ali nikada do sada se cijeli svijet nije ujedinio u provođenju genocida. Ubijanje hiljada djece je nagrađeno milijardama. Otimanje zemlje i etničko čišćenje su nagrađeni bezrezervnom podrškom, tzv. pravom na odbranu. Ilegalno posjedovanje nuklearnog naoružanja je nagrađeno isporukama još preciznijih bombi. Maltretiranje ljudi koji su već pod okupacijom, paljenje njihovih stabala maslina je nagrađeno Gestapo metodama cenzure u cijelom svijetu gdje dobiješ otkaz ako upozoriš na zločine, gdje te policija mlati ako pozivaš na mir a mediji demonizuju.

Ne trebaju nam novinari ni izvještaji kada ta fašistička vlada kaže jasno da provodi genocid i da ih ništa neće zaustaviti. Od najave bacanja nuklearke, do najave da treba pobiti sve, uključujući i životinje, do toga da se tvrdi kako nema nevinih i da su djeca indoktrinirana u ideologiju mržnje pa ih stoga imamo obavezu ubiti.

Proći će i ovo. Palestina će nestati. Palestinci će nestati. A mi ćemo biti sretni jer nismo nestali mi. Ali samo je pitanje kada ćemo doći na red. Svi mali, koji šute i misle da je poraz njihova jedina mogućnost.

Ako neko ima ideju šta uraditi, neka se javi. Ja više nemam ideja.

3 komentara

  1. Za mene više ne postoji nacizam i fašizam i razni -izmi u konkretnom slučaju: Riječ je o satanizmu, orgijanju unutar Kulta smrti. Što se mene tiče, upravo to je bio i Treći rajh.
    Grobnica za djecu, gotovo ritualno se svakodnevno puštaju rijeke krvi onih što teško da ijednog grijeha imaju.

Komentariši